ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 46-річна жінка з мисливської рушниці застрелила коханця

На Дніпропетровщині за вбивство співмешканця поліцейські затримали 46-річну жінку. Підозрювана з мисливської рушниці вистрелила у співмешканця. Від отриманих травм 50-річний чоловік помер на місці. Його закривавлине тіло побачила сусідка і зателефонувала до поліції. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію поліції Дніпропетровської області.

Злочин стався 13 грудня, близько 13:00, в одному з будинків у селі Гречане Дніпровського району. Між чоловіком і жінкою виникла сварка, під час якої підозрювана взяла рушницю і вистрелила співмешканцю у груди. Внаслідок поранення 50-річний чоловік помер на місці.

Тіло знайшла сусідка

Тіло знайшла сусідка

Зловмисницю затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця злочину правоохоронці вилучили мисливську рушницю.

Цього ж дня слідчі повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу Україну. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі 36-річний чоловік викрав обігрівач з «Пункту незламності». На Дніпропетровщині звичайне насіння продавали через Інтернет під виглядом світових брендів. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас