ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині пара вчинила бійку та погрожувала дітям

Учора до поліції зателефонувала 16-річна дівчина. Вона повідомила, що її мати зі своїм співмешканцем вчинили бійку. Обоє нетверезі. Дівчина хвилюється за своїх двох маленьких сестер, на очах у яких все це відбувається.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу патрульної поліції Дніпропетровської області.

Патрульні прибули за вказаною адресою. Інформація підтвердилася. Правоохоронці виявили в помешканні трьох дітей — 16-річну заявницю та двох менших дівчаток — 2 та 7 років. Мати дітей та її співмешканець перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Діти розповіли, що співмешканець матері погрожував їм фізичною розправою, розбив сокирою двері та нецензурно лаявся. Тож інспектори склали на нього адміністративний матеріал за ст. 173-2 (вчинення насильства в сім’ї) КУпАП.

Під час перевірки з’ясували, що чоловік перебуває в розшуку Ізюмським відділком поліції за скоєння грабежу. Його затримали для з’ясування усіх обставин та повідомили про ситуацію в родині ювенальну превенцію.

Раніше ми повідомили про те, що на блокпості Дніпропетровщини затримали водійку з партією заборонених пігулок, вартістю близько 2 млн грн. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас