ГРОШІ

На Дніпропетровщині викрили шахрайку, яка три місяці продавала вигаданих собак малих порід  

У Кам’янському поліцейські викрили жінку на шахрайстві під час продажу домашніх тварин. Потерпілі мали намір придбати через мережу інтернет собак малих порід. Гроші перерахували, а тварин не отримували. У такий спосіб зловмисниця ошукувала громадян протягом трьох місяців.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу ГУНП у Дніпропетровській області.

33-річна раніше судима місцева жителька на різноманітних інтернет-сайтах розміщувала оголошення про продаж цуценят малих порід. З потенційними покупцями одразу домовлялась про передоплату та обіцяла відправити цуценя автомобілем прямо до місця призначення.

Викрили жінку на шахрайстві під час продажу домашніх тварин

Викрили жінку на шахрайстві під час продажу домашніх тварин

До моменту авансу шахрайка постійно листувалася із покупцями та надсилала їм фото песиків. Та після надходження частини грошей на банківську картку, змінювала номер мобільного телефону та особисті дані на дошці оголошень.

30 листопада їй повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого другою частиною статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Також під час досудового розслідування буде перевірена причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів.

Раніше ми повідомили про те, що мешканець Запоріжжя з двома шахраями продав салонам краси неіснуючі товари на 1,5 млн грн. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас