Нікополь До сайту

Об‘єкти критичної інфраструктури в області вже з електрикою, за винятком Нікополя та Кривого Рогу

Протягом дня, 24 листопада, ворожих обстрілів в нашій області не зафіксовано. Дніпропетровщина поступово оговтується від наслідків вчорашніх ракетних атак по Україні. Станом на 20:00 зі світлом – 25% мешканців нашого регіону. Об‘єкти критичної інфраструктури в області – з електрикою. Виняток становлять Кривий Ріг та Нікополь.

Енергетики працюють над тим, щоб якнайшвидше відновити електропостачання. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

Реклама

З п‘яти водоканалів, які підпорядковуються Дніпропетровській обласній раді, наразі чотири забезпечують мешканців області водою в повному обсязі. Роботи тривають лише на одному з наших об‘єктів: електроенергія там вже є, нині система заповнюється водою.

“Дякую всім службам, які задіяні в ліквідації наслідків атак російських окупантів і працюють, не зупиняючись”, – написав Микола Лукашук.

Раніше ми повідомили про те, чому немає мобільного зв’язку та як приєднатись до національного роумінгу. Доба на Дніпропетровщині минула без крадіжок та мародерств. Детальніше тут.

Реклама

Альона Антонова