ВЛАДА

Об‘єкти критичної інфраструктури в області вже з електрикою, за винятком Нікополя та Кривого Рогу

Протягом дня, 24 листопада, ворожих обстрілів в нашій області не зафіксовано. Дніпропетровщина поступово оговтується від наслідків вчорашніх ракетних атак по Україні. Станом на 20:00 зі світлом – 25% мешканців нашого регіону. Об‘єкти критичної інфраструктури в області – з електрикою. Виняток становлять Кривий Ріг та Нікополь.

Енергетики працюють над тим, щоб якнайшвидше відновити електропостачання. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

З п‘яти водоканалів, які підпорядковуються Дніпропетровській обласній раді, наразі чотири забезпечують мешканців області водою в повному обсязі. Роботи тривають лише на одному з наших об‘єктів: електроенергія там вже є, нині система заповнюється водою.

“Дякую всім службам, які задіяні в ліквідації наслідків атак російських окупантів і працюють, не зупиняючись”, – написав Микола Лукашук.

Раніше ми повідомили про те, чому немає мобільного зв’язку та як приєднатись до національного роумінгу. Доба на Дніпропетровщині минула без крадіжок та мародерств. Детальніше тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас