ЖИТТЯ

Іван Дорн висловив підтримку Нікополю на благодійному концерті у Парижі

Нікополь кожного дня потерпає від обстрілів з боку окупованого Енергодару. Українці у всьому світі привертають увагу до війни, та до Нікополя. А українські співаки влаштовують благодійні тури для збору коштів. 

Вчора, 12 жовтня, у Парижі пройшов благодійний концерт гурту “ТНМК”. Метою виступу став збір коштів на тактичні аптечки та бус для Нацгвардії. Про це повідомляє Інформатор.

Кожної середи та суботи у Парижі проводиться мітинг у підтримку України. Вчора, 12 жовтня, після мітингу з благодійним концертом для збору коштів виступав гурт “ТНМК”.

Благодійний концерт проходив просто посеред вулиць в Парижі. На ньому був присутній український співак Іван Дорн. Сфотографуватися з табличкою “Save Nikopol” йому запропонувала нікопольчанка Анастасія Шулішова. Співак охоче зробив світлину та підтримав місто, котре щоночі зазнає тортур з боку окупантів.

Раніше ми повідомили про те, що 6-річну дівчину, яка потрапила під обстріли у Нікополі, рятують у Дніпрі. Як можна допомогти постраждалій читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас