Нікополь До сайту

“Я уявляю собі таку бульбашку навколо будинку, і сюди точно не прилетить”: психологічні поради від Соломії Вітвіцької

Українські зірки та телеведучі розповіли про свої відчуття та емоції, які переживають через війну. Вони поділилися, як швидко прийти в норму. Психологічні поради можна використовувати у повсякденному житті. Наразі телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла, як справляється зі стресом.

Про це повідомляє Інформатор. Проєкт «Скажи чесно, ти як?» підготовлено у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської щодо створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. За підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).

Реклама

Мені гріх скаржитися, каже Соломія Вітвіцька. Мене драйвлять якісь екстремальні ситуації. У мене немає якогось такого відчуття, можливо, самозбереження. Я уявляю собі таку бульбашку навколо будинку, і сюди точно нічого не прилетить, розповідає телеведуча. Як заспокійливе вона рекомендує спробувати наступну методику:

Як турбуватися про себе та тих, хто поруч, у періоди стресу ти можеш дізнатися за посиланням.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що співачка Світлана Тарабарова поділилась технікою, яка допомагає справлятись зі стресом. Іван Дорн висловив підтримку Нікополю на благодійному концерті у Парижі. Детальніше тут. Юрій Горбунов поділився технікою, яка допомагає справлятись зі стресом.

Альона Антонова

Реклама