ЖИТТЯ

“Осколками снаряда прошило все тіло”: у лікарні Мечникова реанімують 35-річного захисника

У лікарні Мечникова реанімують 35-річного захисника, який отримав тяжкі осколкові поранення в районі Бахмута. Осколками снаряда прошило все тіло Андрія. Поламало ліву тім’яну кістку, чисельні переломи кісток ніг. Сіра речовина мозку під пов’язкою. Рідних і близьких у чоловіка немає.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на пост генерального директора лікарні Мечникова Сергія Риженка.

Напівхолодне тіло, майже без ознак життя, доставили “Лікарі без кордонів” прямо до реанімаційної зали лікарні Мечникова. Руки досвідчених хірургів та медсестер плюс хороші ліки зробили свою справу. Як вдалося реанімувати тяжкого пацієнта, розповів гендиректор лікарні Мечникова Сергій Риженко:

“Усі рани були інфіковані, пов’язки із запахом гнійного вмісту. Успішні реанімаційні заходи, операції надали шанс. Руки досвідчених хірургів та медсестер, плюс хороші ліки зробили свою справу. З’явилися ознаки життя. Рух в руках і ногах, моргання очей, бажання щось спитати”.

Найближчою людиною стала медсестра Гриценко Євгенія. Вона завжди поряд, забуваючи про себе. У неї тільки сльози на щоках, закритих маскою, – написав головний лікар.

У лікарні Мечникова реанімують 35-річного захисника

У лікарні Мечникова реанімують 35-річного захисника

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 24-річний мотоцикліст врізався у стовп і загинув. Також про те, що у Кривому Розі рятують сім’ю, яка підірвалась на ворожій міні. Подробиці – тут.  У Дніпрі рятують братів, які постраждали від удару “Shahed-136” по “Новій пошті”. Подробиці – тут.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас