ЖИТТЯ

У Кривому Розі рятують сім’ю, яка підірвалась на ворожій міні

В ніч на 11 листопада, з лівого берегу Дніпра окупанти почали обстріл селища Милове Херсонської області. Мати родини – 49-річна Людмила разом з чотирма дітьми, рятуючись, виїхала на машині до села Новорайськ, але вони підірвались на міні, що залишили окупанти.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Криворізької ВА Олександра Вілкула.

14-річний син Михайло прийшов до свідомості першим та зміг врятувати і витягти з машини сестру Ірину (9 років) та мати. Старший брат Олександр та сестра Тетяна загинули через вибух.

Мати з дітьми пішли шукати ближнє село та через дві години дійшли до зруйнованого Каїрського мосту. Для спасіння рідних хлопчик переплив залив та дійшов до села Нові Каїри. Там Михайло побачив наших військових, які на човні переправили маму з сестрою на другий берег.

Родина була евакуйована до Кривого Рогу та зараз знаходиться в лікарнях. Стан матері та сестри важкий, але стабільний. Для їх порятунку наші лікарі зробили все.

Раніше ми повідомили про те, що вночі окупанти випустили по Нікополю і району понад 50 снарядів з “Градів” та важкої артилерії. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас