ЖИТТЯ

У Нікополі пожежі після обстрілів гасили 22 рятувальника: подробиці нічної атаки

Сьогодні вночі російські окупаційні війська знову обстріляли Нікопольську та Марганецьку громаду. Сталося дві пожежі. Їх гасили 22 рятувальника.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Як відомо, у Нікополі ворожі снаряди поранили двох жінок – 46 та 82 років. Зараз постраждалі перебувають у лікарні з мінно-вибуховими травмами. Жінки у стані середньої тяжкості.

Внаслідок обстрілу у Нікополі виникли дві пожежі. Одна у квартирі багатоповерхового будинку та друга у господарській споруді на приватному подвір’ї.
До ліквідації вогню були залучені 22 рятувальника та 3 одиниці спецтехніки. На даний час співробітники ДСНС вже обстежили територію міста.

Так, у Нікополі понівечено 12 багатоповерхівок, 30 приватних будинків та 19 господарчих споруд, також знищені один приватний будинок та 2 господарчі споруди.
Уламками побиті шиномонтаж, місцевий коледж, відділ реєстрації актів цивільного стану, адмінбудівлю, газопровід та електромережу.

У Марганецькій громаді обстрілами пошкоджено кілька житлових будинків та на щастя минулося без постраждалих.

Відео нічного обстрілу Нікополя показав Євген Євтушенко. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас