ЖИТТЯ

Як буде виглядати марка присвячена місту-герою Херсону

“Укрпошта” випустить марку присвячену місту-герою “Херсон — це Україна”. Після неї однозначно з’являться й інші подібні марки. Тираж — 150 000 маркових аркушів або 900 000 поштових марок.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на повідомлення Інформатор Дніпро.

На поштовій марці зображений символ Херсона та Херсонської області — скибка кавуна. Його насіння представлене у вигляді ракет, якими російські загарбники безжально обстрілювали Херсонську область.

“На скибці кавуна художник зобразив сюжети, які супроводжували тимчасову окупацію міста: протести мирних городян, палаючі будівлі, тортури, які вчиняли російські солдати проти місцевого населення і особливо активістів”, — йдеться у повідомленні.

Номінальна вартість марки U, що дорівнює вартості 12 грн за марку або 72 грн за аркуш з 6 марок. Передзамовлення можна зробити за посиланням.

“До марки також випускаємо конверт, де наш солдат вкладає скибочку кавунчика з Херсоном назад в Україну та листівка “Херсон – це Україна”, — поділився Ігор Смілянський, генеральний директор АТ “Укрпошта”.

Раніше ми повідомили про те, що співачка Світлана Тарабарова поділилась технікою, яка допомагає справлятись зі стресом. Детальніше тут.

Софія Скорик, Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас