ЖИТТЯ

У Нікополі збирають м’які іграшки для лікування дітей

Ваша іграшка може отримати друге життя та допомогти реабілітуватися. Підійдуть собачки, ведмедики або інші звірята. Вони попрямують до психологічної кімнати аби допомогти діткам пережити стрес. Такою спеціальною іграшковою терапією лікують малечу під час занять.

Про це Інформатору стало відомо з Facebook. Іграшки збирають через благодійний фонд “Дітям Нікополя”.

Якщо м’яка іграшка вашої дитини виконала свою функцію, то поділіться нею. Її  направлять в “терапевтичний простір”. Це кімната, де кожна людина, яка постраждала від війни зможе отримати психологічну допомогу. Ось що волонтери розповіли про свій проект:

“Уявіть чарівну кімнату, повну гарних м’яких іграшок. А в ній, в кімнаті, є та сама, ваша, яка чекає зустрічі саме з вами. І цій кімнаті іграшки набувають чарівної сили,  саме вона може вас підтримати, розділити з вами смуток, обійняти, або на вухо прошепотіти підказку, або щиро порадіти та розвеселити вас”.

Важливо: приймають саме м’які не пошкоджені іграшки в чистому вигляді. Принести їх можна до офісу БФ «Дітям Нікополя» на пр. Трубників, 30 (з понеділка по п’ятницю, з 9:00-16:00). Контактний телефон: (066) 483-62-26.

Такий психологічний простір вже існує у Білій Церкві. Фахівець використовує дієву ізраїльську методику під назвою ХІБУКІ-ТЕРАПІЯ. Таке незвичне ім’я має іграшковий песик з довгими лапками, який в процесі терапії має обіймати дитину, коли їй страшно.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині однорічна дитина перекинула на себе кружку з окропом. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас