ЖИТТЯ

У Нікополі та області можуть вимикати світло

27 жовтня, у Нікополі та області відбудуться стабілізаційні відключення. Світло вимкнуть для кожного клієнта не більш ніж на 4 години. Однак це знову может повторитися протягом доби через 4 години, якщо “Укренерго” не скасує відключення. Можлива похибка у часі – плюс 30-40 хвилин. 

Про це повідомляє Інформатор з з посиланням на пресслужбу ДТЕК “Дніпровські електромережі”.

Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 8:00 до 12:00, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 20:00 до 00:00. Переглянути графік потенційних відключень можна тут.

Як писав Інформатор Україна, найближчим часом має з’явитися зрозуміліший” графік віялових відключень електроенергії. За словами заступника голови Офісу  Президента Кирила Тимошенка, особливу увагу буде приділено потребам критичної інфраструктури та оборони. Він додав, що над новим графіком працюватимуть разом з обленерго, мерами міст, представниками обласних військових адміністрацій, Офісу Президента, Укренерго, Міненерго.

Раніше ми повідомили про те, як можна дізнатись про стабілізаційні відключення у Нікополі та коли їх будуть застосовувати. Як дізнатись про загрозу обстрілу за відсутності електропостачання у Нікополі. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас