ЖИТТЯ

Від бойового поранення на передовій загинув молодий працівник НЗФ

З невимовним сумом повідомили про загибель молодого солдата. Захищаючи Украину від російського агресора загинув молодий сержант Володимир Слишко. Йому було лише 23 роки, у нього залишилась молода дружина та батьки.

Про це стало відомо з Facebook. Про загибель нікопольця сповістили в групі “Нікополь феросплавний”

22 жовтня, в Луганській області, від поранення несумісного з життям загинув складач поїздів АТ НЗФ, молодший сержант, командир бойової машини парашутно-десантної роти в/ч А 1126  Володимир Слишко.

На підприємство Володимир влаштувався щойно йому виповнилось 18 років. Працював старанно, освоївши спеціальність на заводі, став справжнім професіоналом своєї справи. Він був життєрадісною людиною, гарним та надійним другом, на якого завжди можна було покластися.

Як про нього згадують колеги: «Володимир був наче сонечко, його посмішка просто осяювала кімнату. Він мав відмінне почуття гумору, любив життя, свою країну та родину».

Володимир Слишко, 23 роки

Володимир Слишко, 23 роки

Тому коли отримав повістку, без вагань пішов воювати. Весь час перебував на «нулі» – спочатку в Харківській області, а потім вже в Луганській. Бойові завдання виконував зі всією відповідальністю та сміливістю, чим надихав побратимів. Таким він був до останнього стукоту серця, яке зупинила ворожа зброя…

Команда НЗФ висловлює щирі співчуття родині захисника України – дружині Вероніці та батькам Олександру та Олександрі.

“Ваш чоловік та син – Герой нашої країни, ми всі довічно будемо йому вдячні. Світла пам’ять та шана Володимиру”, – йдеться у повідомленні.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого…

Раніше ми повідомили про те, що в ДТП загинув 23-річний лейтенант поліції Нікополя. Виконуючи бойове завдання загинув захисник з Нікополя. Виявивши стійкість і мужність загинув ще один захисник з Нікополя.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас