ЖИТТЯ

Як можна дізнатись про стабілізаційні відключення у Нікополі та коли їх будуть застосовувати

Сьогодні, 23 жовтня, стабілізаційних відключень у Нікополі не планується. Їх будуть застосовувати тільки в разі дисбалансу в енергосистемі та після розпорядження НЕК Укренерго. Слідкуйте за оновленнями сайту енергетиків.   

Про це повідомила пресслужба ДТЕК Дніпровські електромережі на своєму сайті. Повідомляє Інформатор.

Чи кожного дня будуть вводити стабілізаційні відключення – залежить від стану енергосистеми. Для того, аби мешканці могли заздалегідь підготуватися, ДТЕК Дніпровські електромережі публікує орієнтовний перелік вулиць, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання та орієнтовну почерговість в часових проміжках для цих адрес.

Енергетики докладають зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Можлива невелика похибка у часі в межах 30 – 40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла повідомлятимуть додатково на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Дніпровські електромережі.

Підпишіться на чат-бот у Вайбер або Телеграм, де завжди зможете перевірити наявність аварійних та планових робіт за вашою адресою. Отримати оперативні повідомлення від енергетичної компанії.

ДТЕК Дніпровські електромережі опублікували потенційний графік відключень електроенергії. Про нього можна дізнатися за посиланням на сайті компанії. Графік буде застосовано тільки у разі потреби збалансувати енергосистему.

Група № 1

Група № 2

Група № 3

Як дізнатись про загрозу обстрілу за відсутності електропостачання у Нікополі. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас