ЖИТТЯ

У Нікополі та області знову запровадили аварійні відключення електрики

На Дніпропетровщині знову запровадили відключення електрики. Це необхідно, щоб  уникнути аварій. Почали відключення о 9.20. Як довго це триватиме – наразі невідомо.

Енергетики докладають зусиль, щоб відключення кожного клієнта тривало не більше, ніж 4 години,- повідомляє Інформатор із посиланням на ДТЕК “Дніпровські електромережі”.

У вівторок, 25 жовтня, “Укренерго” знову запровадило стабілізаційні відключення електроенергії в області. Знесилена російськими ударами енергосистема все ще не справляється з навантаженням. Його потрібно зменшити.

Можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Переглянути графік потенційних відключень можна тут. Якщо після відключення за графіком не з’явилось світло в межах 4-4,5 годин – стежте за новинами енергетиків на сайті ДТЕК “Дніпровські електромережі” та на їхній сторінці у Facebook.

Раніше ми повідомили де у Нікополі не буде світла 25 жовтня. Як дізнатись про стабілізаційні відключення у Нікополі та коли їх будуть застосовувати – тут. Як дізнатись про загрозу обстрілу за відсутності електропостачання у Нікополі. Подробиці – тут.

Альона Антонова, Антон Мачула

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас