ЖИТТЯ

Рятувальників Нікополя та району нагородили медалями «За відзнаку та за відвагу в службі»

В Нікополі та Марганці рятувальників нагородили нагрудними знаками «За відзнаку та за відвагу в службі». Також напередодні Дня захисників і захисниць України вогнеборці отримали спеціальні звання. 

Про це повідомили у пресслужбі головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Рятувальників Нікополя та Марганця напередодні Дня захисників і захисниць України відвідав начальник Головного управління Андрій Кульбач. За мужність і героїзм, самовідданість та високий професіоналізм, виявлені під час проведення аварійно-рятувальних, пошукових та відновлювальних робіт, рятування життя людей, гасіння пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій спричинених бойовими діями, нагрудними знаками Міністерства внутрішніх справ «За відзнаку та за відвагу в службі», грамотами та подяками він нагородив надзвичайників.

Згідно з наказом Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, представники середнього та начальницького складу отримали спеціальні звання у порядку заохочення.

Також, очільник Служби подякував рятувальникам Дніпровського та Кам’янського районів за те, що прийшли на допомогу своїм колегам Нікопольщини у такий складний час та захищають людей від агресії ворога.

Раніше ми повідомили про те, що в Запорізькій області рятувальники дістали сім’ю, яка опинилась під завалами власного будинку. Детальніше тут.

Рятувальників Нікополя та району нагородили медалями «За відзнаку та за відвагу в службі»

Рятувальників Нікополя та району нагородили медалями «За відзнаку та за відвагу в службі»

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас