ЖИТТЯ

В Покрові двох людей вивели із палаючої квартири

12-го жовтня, о 4:11, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про надзвичайну ситуацію. На вулиці Соборній у Покрові горіла квартира на восьмому поверсі. На допомогу людям прийшли 14 рятувальників. 

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, передає Інформатор. За викликом негайно направились рятувальники Покрова та Нікополя у складі 3-х чергових відділень.

По прибуттю вогнеборців до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині житлової кімнати. Вогонь охопив приміщення оселі та поширився на балкон. Існувала загроза перекидання вогню на балкон 9-го поверху.

В палаючому помешканні рятувальники виявили двох людей. Їх вивели на вулицю за допомогою засобів індивідуального захисту органів дихання. Постраждалого, 1986 року народження передали медикам для подальшої госпіталізації. Інший чоловік, 1978 року народження від госпіталізації відмовився.

Вогонь знищив меблі та внутрішнє оздоблення стін кімнати та пошкодив балкон. Загальна площа пожежі склала 8 квадратних метрів.
Займання ліквідували 4:47. До місця виклику залучено 14 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Раніше ми повідомили про те, що 6-річну дівчину яка потрапила під обстріли у Нікополі, рятують у Дніпрі. Подробиці – тут. В Нікополі через ворожий обстріл сталась пожежа у приватному будинку: вогонь приборкували понад 20 рятувальників.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас