ЖИТТЯ

Військові рф обстріляли Нікополь та енергетичну інфраструктуру області: подробиці від прокуратури

Цієї ночі ворог сім разів накрив район вогнем з «Градів» та важкої артилерії. На мирний Нікополь випустив понад 100 снарядів. Один з них прилетів прямо у приватний будинок. Поранив 6-річну дівчинку та її 32-річну маму. Вони і ще одна постраждала жінка зараз у лікарні. Всі – у важкому стані в лікарні.

За даними фактами розпочато розслідування. Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За даними слідства, в ніч на 12 жовтня 2022 року, військові рф здійснили артилерійський обстріл Нікополя із РСЗВ. Внаслідок чого троє містян отримали поранення, серед них 6-річна дитина.

Пошкоджень зазнали приватні та багатоповерхові житлові будинки, господарчі споруди,  два підприємства, дитячий садок, ліцей, лікарня, магазини, лінії електропередач, газопровід.

Також на ранок окупанти здійснили обстріл по енергетичній інфраструктурі у Кам’янському районі. Інформація щодо руйнування уточнюється.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури та Жовтоводської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч.1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Троє містян отримали поранення

Троє містян отримали поранення

Серед них 6-річна дитина

Серед них 6-річна дитина

Пошкоджень зазнали приватні та багатоповерхові житлові будинки

Пошкоджень зазнали приватні та багатоповерхові житлові будинки

Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні. Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази.

 

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас