ЖИТТЯ

Надвечір окупанти вдарили по Марганецькій громаді з «Градів», – Микола Лукашук

Надвечір, 4 жовтня,  окупанти вдарили по Марганецькій громаді з «Градів». На щастя, внаслідок цієї атаки люди ушкоджень не зазнали. Руйнувань житлових будинків чи об‘єктів інфраструктури не зафіксовано.

Коротко про те, як минає сьогоднішній день, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

Вже ввечері по кількох селах громади вгатили повторно. Наразі наслідки з’ясовуються.

Нині в Нікополі вже відновлено водопостачання, яке зникло після нічних обстрілів міста. Повернули енергетики і світло в оселі громадян.

В інших районах області день був тихим. Але я ще раз нагадую про правила безпеки під час повітряної тривоги, якими не слід нехтувати. Будьте обережними.

“Сьогодні маємо круті новини від Збройних сил України: наші захисники звільнили від російських загарбників село Давидів Брід на Херсонщині. Воно розташоване приблизно за 60 кілометрів від кордонів Дніпропетровської області”, – написав Лукашук.

Нині ми бачимо зменшення кількості обстрілів Криворізького району. Все – завдяки ЗСУ, які женуть ворога далі від Дніпропетровщини. Прийде час, окупантів виженуть ще й з Енергодара, і терор Нікопольського району припиниться. А потім – і терор всієї України.

Раніше ми повідомили про те, що окупанти замінували перший та другий атомні енергоблоки ЗАЕС. У Василівці російські загарбники облаштовують «державний кордон».

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас