ЖИТТЯ

У Василівці російські загарбники облаштовують «державний кордон»

У Василівці, яка залишається єдиним пунктом виїзду з тимчасово окупованих територій Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей на підконтрольну Україні територію, окупанти намагаються облаштувати лінію «державного кордону». Так було після анексії Криму та Донбасу. Тепер ворог встановлює свої правила перетину території.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, передає Інформатор.

Як наслідок створення «державного кордону» – українців не випускають, зокрема чоловіків призовного віку. Якщо останнім часом до обласного центру могли дістатись 1-2 тисячі людей за добу, то за вчора пункт перетину вдалося пройти лише 8 особам.  Фактично транзит зупинено.

За останню добу у Запорізькій області зафіксовано 114 обстрілів, постраждали 90 цивільних об’єктів у 23 містах і селищах області. Але це лише умовна цифра, бо не щодня є можливості для фіксації наслідків між обстрілами. Насправді щоденних влучень набагато більше.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти збільшили тривалість комендантської години. Також про те, що під Енергодаром в черзі на блок-посту помер чоловік. Детальніше тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас