ЖИТТЯ

За тиждень російські військові вбили на Дніпропетровщині вісім людей

Останній тиждень ворог обстрілював громади області з артилерії, ракетами та дронами-камікадзе. Потерпали Криворізький, Нікопольський та Синельниківський райони. Вісім людей загинули, ще 23 – постраждали. 

Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровської ОДА, передає Інформатор.

Лише за останні сім днів в області пошкоджено більш ніж півтори сотні будинків та господарчих споруд. А ще заклади культури, освіти, спорткомплекси, газогони, водогони, лінії електропередач. Під обстріли потрапили адмінбудівлі, лікарні, магазини, підприємства, хлібокомбінат, автівки.

Список громад, які знаходяться в зоні бойових дій, цього тижня поповнила Марганецька. Нині їх на Дніпропетровщині 10. Тим часом аварійні бригади повернули електроенергію у майже 8 тисяч домогосподарств.

Піротехніки області з минулої п’ятниці 14 разів виїжджали на розмінування. Виявили та знищили понад 120 одиниць боєприпасів. Загалом з початку війни співробітники ДСНС знешкодили майже  4,7 тисяч вибухонебезпечних предметів.

На Дніпропетровщину продовжують прибувати переселенці. Щотижня у середньому від 3 до 7 тисяч. Люди найчастіше зупиняються у Дніпрі, Кривому Розі та Кам’янському.

Всі комунальні служби, об’єкти критичної інфраструктури Дніпропетровщини працюють в штатному режимі. Йде активна підготовка до опалювального сезону. Область забезпечена ліками й продуктами харчування.

Раніше ми повідомили про те, що 87% мешканців Енергодару проти виходу Запорізької області зі складу України. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас