ЖИТТЯ

2 загиблих та 9 поранених: прокуратура веде розслідування щодо ворожого обстрілу Марганцю та Нікополя

Дніпропетровська обласна прокуратура та Синельниківська окружна прокуратура здійснює досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни. В наслідок обстрілів є загиблі та поранені. 

Про це повідомили в офісі генерального прокурора, передає Інформатор.

За даними слідства, вранці 23 вересня 2022 року, військовослужбовці рф здійснили артобстріл Марганця. Двоє місцевих мешканців загинули. Ще дев’ятеро – отримали поранення. Пошкоджень зазнали понад 20 житлових будинків, автівки, газопровід та лінії електропередач.

Крім цього, під ворожим вогнем опинився Нікополь. Пошкоджено приватні житлові будинки, господарчі споруди. Потерпілих серед мирного населення немає.

Також 22 вересня 2022 року, окупанти здійснили ракетний обстріл Великомихайлівської громади Синельниківського району. Поранення отримала місцева жителька, її госпіталізовано до лікарні.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури та Синельниківської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодекса України).

Раніше ми повідомили про те, що місцевий розповів про ракетну атаку на агропідприємство Дніпропетровщини. Мер Марганця опублікував фото наслідків ворожого обстрілу.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти змінили тривалість комендантської години на час проведення «референдуму». Детальніше – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас