ЖИТТЯ

Обстріл житлових кварталів Нікополя та району: подробиці від прокуратури

Вночі військові рф вкотре обстріляли Нікопольський район на Дніпропетровщині. В результаті обстрілу понівечені 16 багатоповерхових та приватних будинків, стадіон, господарські споруди та газогони. Наразі прокуратура розпочала розслідування.

Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За даними слідства, у ніч на 13 вересня 2022 року, військовослужбовці рф здійснили артилерійський обстріл житлових кварталів Нікополя на Дніпропетровщині. Пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, стадіон, автомобіль, лінії електропостачання, газопровід.

Також під ворожим вогнем опинилася Марганецька громада Нікопольського району. Пошкоджено приватні домоволодіння. Постраждалих серед цивільного населення немає.

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, по Нікополю розкидані касетні боєприпаси РСЗВ «Ураган», тому обмежте перебування дітей на вулицях. У Покрові грабіжниця проникла до квартири пенсіонерки й силоміць зняла у неї з пальця каблучку. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас