ЖИТТЯ

У Покрові грабіжниця проникла до квартири пенсіонерки й силоміць зняла у неї з пальця каблучку

У Покрові поліцейські затримали двох грабіжників. Одна з підозрюваних – жінка, яка двічі грабувала прикуту до ліжка пенсіонерку в її квартирі. Другий – чоловік, який  вирвав пакет з грошима у перехожого на вулиці.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Як встановили поліцейські, зловмисниця проникла до квартири 81-річної жінки й силоміць зняла у неї з пальця каблучку. Раніше вона відібрала у пенсіонерки сережки. Потерпіла впізнала кривдницю і назвала правоохоронцям її  прикмети.

Поліцейські встановили особу.  Наступного дня розшукали 31-річну грабіжницю. Каблучку повернули потерпілій. Як стало відомо, раніше жінка неодноразово притягалась до кримінальної відповідальності. Відносно неї на розгляді в суді не одна кримінальна справа.

Інший зловмисник на вулиці серед білого дня вирвав з рук 61-річного чоловіка сумку з грошима. Поліцейські встановили його особу та затримали 44-річного чоловіка. В ході досудового слідства з’ясувалося, що нападник причетний до крадіжки з під’їзду дитячого велосипеда. Чоловік також неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за корисливі злочини.

9 вересня обом затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), а чоловіку ще й за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Їх затримано за вироком суду.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 4-річний хлопчик вистрілив зі зброї у свого маленького брата. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас