ЖИТТЯ

У Нікополі частину собак з притулку евакуюють до Польщі

Волонтери Нікопольського притулку для собак вже неодноразово зверталися за допомогою щодо евакуації тварин. На їх прохання відгукалися десятки людей. Насамперед це поляки.

Зараз, як ніколи, притулок «Шанс на життя» потребує допомоги кожного. На сьогодні у ньому проживає близько 300 тварин. Про це Інформатору стало відомо із соціальної мережі Facebook. Повідомлення з’явилося на сторінці Олени Омельченко-Вошун.

У темні часи добре видно світлих людей. Війна звернула до України і насамперед до Нікополя погляди сотень добрих людей.

За словами Олени, зараз йде підготовка до відправки в Польщу близько 35 собак, у тому числі інвалідів та тварин у віці. Завдяки пожертвуванням, собакам були придбані клітки для перевезення з-за кордон. Тому тварини вже майже готові до довгого шляху у нове життя.

“Величезна подяка містеру Фордайсу, Асоціації Соануа та її керівникові Отто Пастіс, всім людям, що допомагають нам грошима для евакуації собак притулку. Дякую за їх Шанс на життя!” – додає Олена.

Нагадаємо, що нещодавно у притулку гостювали мешканці з Канади та Німеччини, які теж допомогли з пристроєм собак.

Якщо у вас є можливість прихистити або є бажання допомогти у пошуках нових родин для тварин, звертайтеся за номером: (066) 582-67-09. Пам’ятайте: навіть маленька допомога веде до великого результату.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас