ЖИТТЯ

Як волонтери з Канади допомогли притулку для собак у Нікополі

«У темні часи добре видно світлих людей». Як волонтери з Канади допомогли притулку для собак у Нікополі та як кожен з вас може це зробити, читайте у нашому матеріалі.

Зараз, як ніколи, Нікопольський притулок для собак потребує допомоги. На сьогодні у ньому проживає близько 300 тварин. Про це Інформатору стало відомо із соціальної мережі Facebook. Повідомлення з’явилося на сторінці Олени Омельченко-Вошун.

Олена Омельченко, волонтерка притулку, в тяжкі часи для інших міст завжди намагалася по можливості евакуювати тварин із зони бойових дій. Однак тепер наше місто опинилося під обстрілами. Зараз допомога потрібна мешканцям притулку “Шанс на життя”.

“Шукаю можливість хоча б для часткової евакуації жителів притулку та звертаюся до Дніпропетровщини, до України, до всієї Європи. Прихистіть моїх тварин! У притулку на даний час проживає близько 300 собак. Також маємо філію, у якій знаходяться приблизно 100 котів. Одного прямого попадання снаряда в притулок буде достатньо, щоб більшість з них загинула”, – пише Олена.

У цю скрутну хвилину на допомогу прийшли волонтери з Канади. За словами Олени, вивезти тварин в Канаду це звісно не здійсненне бажання. Однак волонтери все-таки знайшли можливість бути корисними.

Вони забрали трьох собак на перетримку в Дніпро для подальшого пошуку їм сімей. Відомо що, у однієї із собак сліпе одне око, а ще один тільки що врятований після важкого ДТП.

Якщо у вас є можливість прихистити або є бажання допомогти у пошуках нових родин для тварин, звертайтеся за номером: (066) 582-67-09. Пам’ятайте: навіть маленька допомога веде до великого результату.

Як волонтери з Канади допомогли притулку для собак у Нікополі

Як волонтери з Канади допомогли притулку для собак у Нікополі

Нагадаємо, що зовсім нещодавно відома українська модель та співачка Даша Астаф’єва передала 65 тисяч гривень притулку для собак у Нікополі. Деталі читайте за посиланням.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас