ЖИТТЯ

Як волонтери з Польщі та Німеччини допомогли притулку для собак у Нікополі

«У темні часи добре видно світлих людей». Війна звернула до України і насамперед до Нікополя погляди сотень добрих людей з Європи та США. 

Зараз, як ніколи, Нікопольський притулок для собак “Шанс на життя” потребує допомоги. На сьогодні у ньому проживає близько 300 тварин. Про це Інформатору стало відомо із соціальної мережі Facebook. Повідомлення з’явилося на сторінці Олени Омельченко-Вошун.

Волонтери притулку вже неодноразово зверталися за допомогою щодо евакуації тварин. На їх прохання відгукалися десятки людей. Насамперед це поляки.

За словами Олени, зараз йде підготовка до відправки в Польщу близько 30 собак. Також на благання про допомогу відгукнувся громадянин Німеччини – Джордж Міллер. Він готовий був забрати з притулку тварин, які знаходяться у найважчому стані.

“Тому на лікування до Німеччини поїхали – поранений уламками від ворожих снарядів Джек-Блек, Ірма та ще один старенький пес”, – повідомила волонтер.

На шляху до Німеччини

На шляху до Німеччини

Нагадаємо, що нещодавно у притулку гостювали мешканці з Канади, які теж допомогли з пристроєм собак. Подробиці читайте за посиланням.

Якщо у вас є можливість прихистити або є бажання допомогти у пошуках нових родин для тварин, звертайтеся за номером: (066) 582-67-09. Пам’ятайте: навіть маленька допомога веде до великого результату.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас