ЖИТТЯ

Сім’я з Техасу зібрала близько 40 тисяч доларів для захисників Нікополя

Увесь світ зараз допомагає Україні. Є люди котрі волонтерять, та ті хто з інших країн робить усе можливе для нашої перемоги. Одна сім’я з Техасу допомогла саме Нікополю. Завдяки їм вдалось придбати багато речей для ЗСУ та ТРО міста.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Дмитро Осика. Передає Інформатор.

Сім’я Коул з Техасу доклали великих зусиль та зібрали на потреби ЗСУ, ТРО та сьогоднішньої оборони Нікополя близько 40 тисяч доларів. За ці гроші була придбана тепловізійна техніка, бронеплити, каски, автомобілі та їх регулярний ремонт, оптика, рації, турнікети, сотні літрів палива та інструмент для «БудБату», з десяток гуманітарних вантажів.

“Це далеко не повний перелік того, що було придбано на кошти наших американських союзників. Для чого цей пост? Для того, щоби підтримати наш бойовий дух у лиху годину та, щоби ми розуміли – ми не самі в цій боротьбі. З нами – весь Світ і такі прекрасні люди. Тож, будьмо стійкими та працюймо для наближення Перемоги”, – сказано у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що російські ЗМІ розповсюджують фейки про перебування місії МАГАТЕ на Запорізькій АЕС. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас