ЖИТТЯ

Рятувальники й досі усувають наслідки обстрілу Червоногригорівської громади

Рятувальники й досі продовжують усувати наслідки нічної атаки Нікопольського району. Через ворожий обстріл Червоногригорівської громади сталася пожежа та пошкоджена лінія електропередач.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Ворог обстріляв Червоногригорівську громаду Нікопольського району. Там сталася пожежа, пошкоджена лінія електропередач. Людей, на щастя, не зачепило.

Пожежа охопила 3,5 гектарів на відкритій території. Вогонь приборкують рятувальники. Через пошкодження лінії електропередач без світла залишилися до 700 сімей.

Рятувальники завершили обстеження території після нічного та вранішнього обстрілів Червоногригорівської громади. За останніми даними, там пошкоджено понад 20 будинків. Зруйновано 3 господарчі споруди, ще 8 – понівечено. Пошкоджено підприємство, одна установа та храм. Минулося без постраждалих.

Раніше Інформатор писав про те, що у Марганці вибухотехніки виявили уламки ракети, що не здетонували. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас