ЖИТТЯ

У Марганці вибухотехніки виявили уламки ракети, що не здетонували

У Марганці вибухотехніки проводять обстеження та розмінування території після чергових ворожих обстрілів. Під час огляду гаражного кооперативу поліцейські виявили залишки ракети, що не здетонували та могли у будь-який момент вибухнути. Боєприпаси вилучили, у подальшому їх буде знешкоджено.

Про це повідомили в пресслужбі районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Вже тривалий час мешканці Нікопольщини потерпають від щоденних обстрілів окупантів. Внаслідок воєнних злочинів армії рф 27 серпня у Марганці були зруйновані приватні будинки, господарські споруди, лінії електропередач та водогін.

Правоохоронці-вибухотехніки постійно виїжджають на місця “прильотів”. Так, у гаражному кооперативі неподалік вулиці Київська міста Марганця поліцейські вилучили фрагменти ракети, деякі з яких могли у будь-який момент здетонувати.

Поліція вкотре звертається до громадян з проханням бути уважними та обережними. Не торкатися предметів та речей, заздалегідь не перевірених фахівцями. Бережіть себе та своїх близьких.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщини поліція та вибухотехніки працюють на місцях обстрілів. Також про те, що в Енергодарі окупанти збирають підписи людей, щоб звинуватити українців в обстрілі АЕС.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас