Нікополь До сайту

Дітей та підлітків Нікополя запрошують на конкурс дитячих малюнків

На Дніпропетровщині стартував конкурс малюнків «Рятувальники – герої без зброї». Взяти участь запрошують дітей та підлітків від 6 до 18 років. Малюнки слід приносити до пожежно-рятувальних підрозділів Нікополя та інших міст.

Роботи можна приносити до 7 вересня включно. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, передає Інформатор.

Реклама

Конкурс організовують до Дня рятівника, який відзначається 17 вересня. Таким чином хочуть показати вдячність усім рятувальникам за цю нелегку працю.

Ще одною метою конкурсу є вшанування пам’яті загиблої Дар’ї Гречищевої. Нагадаємо, що Дар’я Гречищева була прес-секретарем ДСНС у Дніпропетровській області. Вона загинула внаслідок вибуху.

Реклама

Надсилати роботи можно у будь-яких техніках. Зокрема, намальовані фарбами, олівцями, фломастерами, крейдою.

«Запрошуємо дітей втілити на папері образ вогнеборців-рятувальників. Намалювати, як вони уявляють собі їхню роботу та життя. Інша тема для робіт – пожежі у лісах та на полях, у побуті, на виробництві», – відмітив Сергій Ковтонюк, начальник відділу зв’язків із ЗМІ.

Малюнки слід приносити до пожежно-рятувальних підрозділів Нікополя, Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Синельникового, Новомосковська, Павлограда. На зворотному боці вказати назву роботи, прізвище, ім’я, по батькові, вік. А ще домашню адресу, номер телефону, навчальний заклад, електронну пошту.

Реклама

Варто відзначити, що до 8 вересня триватимуть відбіркові тури в районах. З 9 по 14 вересня – обласний етап. Деталі за телефоном (056) 376-10-40 або за посиланням.

Раніше Інформатор повідомив про те, що «Укрпошта» випустить колекційну марку до Дня Незалежності України. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

Реклама