ЖИТТЯ

Дітей та підлітків Нікополя запрошують на конкурс дитячих малюнків

На Дніпропетровщині стартував конкурс малюнків «Рятувальники – герої без зброї». Взяти участь запрошують дітей та підлітків від 6 до 18 років. Малюнки слід приносити до пожежно-рятувальних підрозділів Нікополя та інших міст.

Роботи можна приносити до 7 вересня включно. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, передає Інформатор.

Конкурс організовують до Дня рятівника, який відзначається 17 вересня. Таким чином хочуть показати вдячність усім рятувальникам за цю нелегку працю.

Ще одною метою конкурсу є вшанування пам’яті загиблої Дар’ї Гречищевої. Нагадаємо, що Дар’я Гречищева була прес-секретарем ДСНС у Дніпропетровській області. Вона загинула внаслідок вибуху.

Надсилати роботи можно у будь-яких техніках. Зокрема, намальовані фарбами, олівцями, фломастерами, крейдою.

«Запрошуємо дітей втілити на папері образ вогнеборців-рятувальників. Намалювати, як вони уявляють собі їхню роботу та життя. Інша тема для робіт – пожежі у лісах та на полях, у побуті, на виробництві», – відмітив Сергій Ковтонюк, начальник відділу зв’язків із ЗМІ.

Малюнки слід приносити до пожежно-рятувальних підрозділів Нікополя, Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Синельникового, Новомосковська, Павлограда. На зворотному боці вказати назву роботи, прізвище, ім’я, по батькові, вік. А ще домашню адресу, номер телефону, навчальний заклад, електронну пошту.

Варто відзначити, що до 8 вересня триватимуть відбіркові тури в районах. З 9 по 14 вересня – обласний етап. Деталі за телефоном (056) 376-10-40 або за посиланням.

Раніше Інформатор повідомив про те, що «Укрпошта» випустить колекційну марку до Дня Незалежності України. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас