ЖИТТЯ

Діти Енергодару зможуть навчатися в українській школі

Педагоги Енергодара створили школу дистанційного навчання для учнів окупованих територій. Приєднатися до освітнього процесу зможуть як  учні, що виїхали з окупованих територій, так і ті, хто залишився.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення мера Енергодара Дмитра Орлова.

Незабаром новий навчальний рік. На нашу адресу надходить багато звернень від батьків дітей, особливо тих, хто залишився на окупованих територіях, щодо організації освітнього процесу, пише Орлов. “Наші діти будуть навчатись в українській школі”, – підкресли мер.

Батькам повідомили, що всі педагоги міста Енергодара, які перебувають на підконтрольній території, об’єдналися і створили школу дистанційного навчання “Школа Успіху”. Інформацію про функціонування школи, посилання, нових класних керівників, тощо буде надано ближче до початку нового навчального року.

Керівництво цим проектом забезпечують управлінці, які перебувають в місті Запоріжжя. З 1 вересня всі учні енергодарських закладів освіти зможуть приєднатися до навчання.

Раніше ми повідомили про те, що окупованому Енергодарі жінки створюють патріотичні магнітики. У 2022 році на Дніпропетровщині з вікон випали 11 дітей. Найбільше випадків у Нікополі. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас