ЖИТТЯ

Окупанти обстріляли Марганець 7 серпня: розпочато розслідування

7 серпня російські військові здійснили артилерійський обстріл по житлових кварталах Марганця. За даним фактом розпочате розслідування.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інформатор. Наразі здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

В ніч на 7 серпня 2022 року російські військові, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили артилерійський обстріл з реактивних систем залпового вогню по житлових кварталах Марганця. Один чоловік отримав травми, його госпіталізовано до лікарні.

Окупанти обстріляли Марганець 7 серпня

Пошкоджено майже 50 будівель приватного сектору, господарські споруди, автомобілі містян, зупинку громадського транспорту, церкву, газопровід та лінії електропередач.

Фото наслідків

Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ. Варто відзначити, що будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні. Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази до Офісу Генпрокурора України.

Марганець. 7 серпня.

Подробиці нічних ворожих обстрілів Дніпропетровщини від рятувальників — шукайте тут. Раніше ми повідомили про те, що поліція фіксує чергові злочини російських військ проти мирного населення Нікополя та району. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас