ЖИТТЯ

Мешканці Марганця розповіли про руйнування після ворожого обстрілу: ситуація на 7 серпня

Терор проти мирного населення з боку військ рф продовжується. Сьогодні вночі, 7 серпня, ворог випустив 40 реактивних боєприпасів на місто Марганець. 

Інформатор поспілкувався з мешканцями Марганця, де були ворожі «прильоти». Люди розповіли нам про те, як пройшла сьогоднішня ніч.

Внаслідок нічних обстрілів у Марганці постраждали дві людини. Обстрілами пошкоджено близько 50 приватних будинків та 12 господарчих споруд. Також побита автобусна зупинка та 4 легкових автомобілі.

«1 серпня, о 3:00, ми почули свист та гуркіт. Руйнування побачили вже вранці. В основному всі сидять у квартирах, бо бомбосховищ немає. Коли щось стукне, мені дзвонять та питають, що трапилось. Я жартую, що не знаю, бо я точно не стріляв. Намагаюся жартом якось людей заспокоїти”, – розповідає Віктор Миколайович, голова ОСББ.

Поділився з нами своїми спогадами й місцевий мешканець Олександр Федорович: «Я прокинувся та почув шипіння, побачив полум’я. Ми поховалися, чекали, поки все стихне. Зайшли до кімнати, а там впав багет. Я занавіску відсунув, а там у дверях діра, та ще й в балконі. Сусіди вийшли, посвітили ліхтариком. Я побачив, що у кухні побитий склопакет. Ці орки вже дістали всіх”.

«Страшне, що робилося, все гриміло, свистіло. Я почула вибухи, вони були невеликі. Вийшла на балкон, подивилася, наче тиша була кругом. Я у коридорі сіла на матрац та сиділа до ранку. Потім вже почула, що пошкоджені садок, поліклініка, зупинка. Дуже страшно», – каже Любов Петрівна.

Фото наслідків нічного обстрілу 7 серпня

Фото наслідків нічного обстрілу 7 серпня

Не дивлячись на вкрай складну ситуацію, багато людей залишаються вдома. Людям доводиться ночувати у коридорах.

«Нам страшно. Коли удари, то переходимо на ліжко у коридори. Моя мама не хоче їхати. Пенсіонерам це важко. Вона думає, що ми розлучимось, а потім не зустрінемось», – відмітила Анастасія Олександрівна.

Фото наслідків нічного обстрілу 7 серпня

Фото наслідків нічного обстрілу 7 серпня

«Я закурив та побачив зі сторони Енергодару дві точки. Я сказав, щоб ховались та падали, та одразу й прилетіло в сусідські городи. Ми не виїжджаємо, бо тут батьки, робота», – прокоментував Сергій.

У Марганці в будівлях вилітали вікна

У Марганці пошкоджені балкони

У Марганці вікна закривають щитами

У Марганці вікна закривають щитами

У Марганці у приватних будинках повилітали вікна

Подробиці нічних ворожих обстрілів Дніпропетровщини від рятувальників — шукайте тут. Раніше ми повідомили про те, що поліція фіксує чергові злочини російських військ проти мирного населення Нікополя та району. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас