ЖИТТЯ

Мешканець Нікополя розповів, як російський снаряд знищив його автобус

Практично щодня війська рф, що знаходяться на території Запорізької області та Енергодару зокрема, обстрілюють місто Нікополь. Удари наносяться по житловому сектору, об’єктах цивільної інфраструктури та міських комунікаціях.

Тисячі містян постраждали від дій ворога – втратили житло і навіть близьких. Інформатору мешканець Нікополя розповів, як російський снаряд знищив його автобус.

Про те, що згорів автобус його власник дізнався о 5 ранку. Каже, тієї ночі добряче обстріляли узбережжя. Разом з автобусом згоріли інструменти, багато запчастин та інші необхідні речі.

Інший водій не стримує емоцій. Каже, поки мирно спали місто двічі обстріляли:”Штук 20 сюди точно прилетіло. Були запалювальні”. Під час обстрілу з родиною був вдома. Почувши “Гради” швидко впали на підлогу та перебралися в безпечне місце.

Військові рф навмисно цілять по домівках жителів Нікополя, школах та дитячих садочках. Від обстрілів в першу чергу страждають діти, люди літнього віку та інші цивільні. Щоб зупинити ординців на урядовому сайті з’явилась електронна петиція. Містяни звертаються до можновладців та благають врятувати Нікополь.

Раніше ми опублікували вечірнє звернення від голови Нікопольської районної військової адміністрації, який закликає вночі бути обережними. У Нікополі запалювальний боєприпас росіян підпалив будинок, в якому ховалася родина. Нікополь потерпає від обстрілів. Що кажуть люди дивіться тут.

Альона Антонова, Влад Гарнаєв

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас