ЖИТТЯ

У Нікополі запалювальний боєприпас росіян підпалив будинок, в якому ховалася родина

Історію однієї родини дивіться у сюжеті Інформатора.

Відомий факт, що російські війська вдаються до використання забороненої зброї. Більше того, її нерідко використовують проти цивільних українців у мирних містах. Ординці по Нікополю б`ють з РСЗВ. Випускають реактивні боєприпаси, в тому числі – запалювальні.

Вночі, 4 серпня, Тамара Михайлівна з родиною переховувалась у підвалі приватного домоволодіння. Жінка розповіла, як все сталося:

“Один вибух був десь тут на подвір’ї, а інший – в центр нашого будинку. Ми не зрозуміли, що на нас посипалось. Почали виходити. Дочка побачила, палає будинок. Кинулись до телефону, але зв’язку не були. Рятувальників викликав сусід. Вони тушили, вода закінчилась. Поїхали. А воно ж фосфор, знов почало горіти. Ми самотужки почали тушити з шлангу”.

Мешканка багатоповерхівки показує наслідки обстрілу.  В її будинку повилітали вікна. Каже: почула виліт та встигла добігти в безпечне місце у квартирі. Переїжджати  їй з чоловіком не має куди. Вона доглядає 34 котика та 5 собак. Великій родини потрібен лише приватний будинок.

Нікополь потерпає від обстрілів. Що кажуть люди дивіться тут.

Альона Антонова, Влад Гарнаєв 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас