Нікополь До сайту

Що відбувалося в Енергодарі минулої ночі

Окупанти вкотре вдаються до провокацій. Цього разу російські військові вирішили обстріляти території Енергодару та звинуватити в цьому ЗСУ.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення Telegram-каналу Дмитра Орлова.

Реклама

Цієї ночі в Енергодарі було гучно та тривожно. Російські військові вдалися до провокацій. Щоб навести більше паніки окупанти намагались максимально заглушити мобільний зв’язок, та їм це не вдалось – бо з іншого берегу водосховища його посилили, аби люди могли дізнаватись інформацію з перших вуст.

Місцеві жителі повідомляють що вибухи лунали ніби під вікнами, а по факту в межах промислової та рекреаційної зон Енергодара. Летіло саме в бік міста.

Попередньо відомо, що окупанти запустили ракети з сусідніх сіл з метою звинуватити ЗСУ в обстрілі міста. Та вони не врахували, що в селах також живуть українські партизани котрі за всім спостерігають та підтверджують вильоти саме від окупантів. Інформації про постраждалих внаслідок нічних провокацій поки що немає.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти шукають колаборантів для створення масовки на підтримку псевдореферендума. Детальнішу тут.

Анна Томілова 

Реклама