ЖИТТЯ

Що відбувалося в Енергодарі минулої ночі

Окупанти вкотре вдаються до провокацій. Цього разу російські військові вирішили обстріляти території Енергодару та звинуватити в цьому ЗСУ.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення Telegram-каналу Дмитра Орлова.

Цієї ночі в Енергодарі було гучно та тривожно. Російські військові вдалися до провокацій. Щоб навести більше паніки окупанти намагались максимально заглушити мобільний зв’язок, та їм це не вдалось – бо з іншого берегу водосховища його посилили, аби люди могли дізнаватись інформацію з перших вуст.

Місцеві жителі повідомляють що вибухи лунали ніби під вікнами, а по факту в межах промислової та рекреаційної зон Енергодара. Летіло саме в бік міста.

Попередньо відомо, що окупанти запустили ракети з сусідніх сіл з метою звинуватити ЗСУ в обстрілі міста. Та вони не врахували, що в селах також живуть українські партизани котрі за всім спостерігають та підтверджують вильоти саме від окупантів. Інформації про постраждалих внаслідок нічних провокацій поки що немає.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти шукають колаборантів для створення масовки на підтримку псевдореферендума. Детальнішу тут.

Анна Томілова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас