ЖИТТЯ

В Енергодарі окупанти шукають колаборантів для створення масовки на підтримку псевдореферендума

В Енергодарі окупанти почали шукати колаборантів для створення масовки в акціях на підтримку псевдореферендума та створили громадський рух “мы вместе с россией”. Таким чином вони планують створити картинку для  свого телебачення. 

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення головного управління розвідки МО України.

Останнім часом на проросійських телеграм-каналах Енергодара почали з’являтися оголошення від самопроголошеної адміністрації міста про “запрошення громадян з активною соціальною та життєвою позицією. Зокрема, окупанти відкрили набір координаторів, секретарів, бригадирів, промоутерів, пікетчиків та розповсюджувачів кореспонденції.

Також в Запорізькій області продовжується завезення так званих «гуманітарних вантажів» з території рф. Умовами отримання «гуманітарки» або грошової компенсації є участь у так званих «акціях підтримки» окупаційного режиму та надання особистих паспортних даних.

Для координації дій створено громадський рух «Мы вместе с россией». Його завдання – організація проплачених «масових акцій на підтримку референдуму». Керувати питаннями розподілу «гуманітарки» та проведення акцій призначаються місцеві жителі з проросійськими поглядами і представники партії «єдина росія».

Раніше ми повідомили про те, що державний секретар США назвав дії росії на ЗАЕС «вершиною безвідповідальності». А також про те, що «Укрпошта» припиняє доставку й виплату пенсій на території Енергодара.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас