ЖИТТЯ

Про Нікополь написав журналіст американського видання The New York Times

Відомий журналіст американського видання The New York Times Ендрю Крамар написав про терор Нікополя окупантами. Через постійні обстріли російської армії з протилежного берега, до нашого міста прикута увага всього світу.

Про це розповідає Інформатор з посиланням на Нікопольську міськраду. Місцеві, всеукраїнські та світові ЗМІ регулярно відвідують наше місто, фіксуючи злочини армії окупантів. Сюжети, статті та фоторепортажі з Нікополя регулярно з’являються на екранах та перших шпальтах газет.

Зокрема, днями до Нікополя приїхали кореспонденти всесвітньо відомого американського видання The New York Times – журналіст Ендрю Крамер та фотограф Девід Гуттенфельдер. Вони мали змогу на власні очі побачити наслідки ворожих обстрілів та поспілкуватися з постраждалими від обстрілів мешканцями міста.

Про Нікополь написав журналіст американського видання The New York Times

Про Нікополь написав журналіст американського видання The New York Times

«Під час російсько-української війни, вздовж більшої частини лінії фронту в Україні, одна сторона відпускає артилерійську атаку, інша стріляє у відповідь. Але не в Нікополі. Готуючись до великого контрнаступу українська армія стикається з новою і неприємною перешкодою, коли російська армія перетворює атомну електростанцію на фортецю», — написав Ендрю Крамер. Статтю можна прочитати за посиланням.

Незважаючи на постійну загрозу, у Нікополі ведеться робота по відновленню, працюють комунальні служби, які допомагають постраждалим мешканцям ремонтувати їх будинки, Крім того, спеціальна комісія допомагає містянам вносити дані про зруйноване майно до державних реєстрів.

Журналісти на власні очі побачити наслідки ворожих обстрілів

Журналісти на власні очі побачити наслідки ворожих обстрілів

Фото: The New York Times

Фото: The New York Times

Куди звертатися переселенцям та постраждалим від обстрілів у Нікополі – тут.  Адреси укриття на випадок небезпеки – тут.

Альона Антонова

Фото: пресслужба міської ради Нікополя, видання The New York Times 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас