ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині прихильника країни-агресора засудили до 5 років позбавлення волі

В Дніпрі до 5 років позбавлення волі засудили прихильника країни-агресора. З перших днів війни чоловік збирав розвідані про переміщення військової техніки ЗСУ.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби управління СБУ у Дніпропетровській області.

Наприкінці лютого співробітники СБУ викрили мешканця Дніпра на зборі розвідувальної інформації щодо дислокації та переміщення військової техніки ЗСУ. За матеріалами слідства в інтернеті чоловік активно підтримував “руський мир”.

В одній із закритих груп йому вдалося налагодити зв’язок з прихильниками країни-агресора. Одному з них він надіслав інформацію стосовно руху колони військової техніки ЗСУ. Дані відомості ворог міг використовувати для ракетного удару по українським військовим.

На цьому зловмисник не зупинився та планував допомагати агресору. Протиправну діяльність злочинця заблоковано, у ході обшуків вилучено комп’ютерну техніку, засоби зв’язку та гранату.

Суд визнав злочинця винним у скоєнні злочинів, передбачених ст. 110 та ст. 263 Кримінального кодексу України. П’ять найближчих років він проведе за гратами.

Раніше ми повідомили про те, що російські військові намагаються сховатись у підвалах та бункерах ЗАЕС. А также про те, що мешканців окупованого Енергодару та околиць просять повідомляти все про ворога.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас