ЖИТТЯ

У Нікополі троє чоловіків напали на власника квартири, побили та пограбували його

Поліцейські Нікополя затримали трьох чоловіків, які пограбували місцевого жителя. Зловмисники увірвались до чужого помешкання, побили власника квартири та винесли з оселі побутову техніку.

Їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Про це повідомила пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

26 липня, близько 5:40 до поліції Нікополя надійшло повідомлення про пограбування у квартирі по вулиці Дружби. Як з’ясували поліцейські, рано-вранці чоловіки постукали у квартиру, а коли їм відчинили – увірвались в помешкання та побили власника.

Потім з оселі винесли телевізор та мобільний телефон. Відомо, що з місця злочину чоловіки втекли на автівці одного з нападників.

У Нікополі троє чоловіків увірвались до чужого помешкання

У Нікополі троє чоловіків увірвались до чужого помешкання

Правоохоронці встановили трьох осіб, причетних до злочину. Через декілька годин їх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Всі затримані – місцеві жителі, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності. Поліцейські розшукали викрадені речі та повернули їх потерпілому.

27 липня зловмисникам вручили повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Раніше ми писали про те, що у Нікополі 28-річний чоловік біля під’їзду вирвав з рук перехожого телефон. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас