ЖИТТЯ

Мешканців окупованого Енергодару та околиць просять повідомляти все про ворога

Розвідка просить мешканців Енергодара терміново повідомити про дислокацію окупантів та колаборантів. Службу цікавить точні місця проживання керівників загарбників, маршрути техніки та інше.

Про це стало відомо з офіційного Telegram-каналу Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає Інформатор.

ГУР звернулось до мешканців Енергодару та прилеглих населених пунктів з проханням терміново повідомити про місця дислокації військ рф. Розвідку цікавить наступне:

  • точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами);
  • місця проживання керівного складу окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами);
  • місця розташування та маршрути пересування військової техніки;
  • точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога (їх адреса проживання та знаходження, геоприв’язуваня з координатами, ПІБ, посади та місце праці до 24 лютого 2022 року та посади, які отримали під час війни);
  • осіб, які “співчувають” окупантам та інших прибічників окупаційної влади.

Особливої уваги потребують працівників “Росатому”, інші  службовців та фахівців з рф. Управління розвідки просить повідомити їхні посади, ПІБ, адреси місця роботи та проживання, а також номери та марки транспортних засобів, якими вони пересуваються, та маршрути пересування. Контактний номер: (096) 310-11-26.

Вночі російські війська вдарили з «Градів» з окупованих сіл Іванівка та Водяне. Поліція фіксує злочини російських військ проти мирного населення Нікополя та району. Про ситуацію на Дніпропетровщині в цілому, читайте за посиланням.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас