Нікополь До сайту

Мешканців окупованого Енергодару та околиць просять повідомляти все про ворога

Розвідка просить мешканців Енергодара терміново повідомити про дислокацію окупантів та колаборантів. Службу цікавить точні місця проживання керівників загарбників, маршрути техніки та інше.

Про це стало відомо з офіційного Telegram-каналу Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає Інформатор.

Реклама

ГУР звернулось до мешканців Енергодару та прилеглих населених пунктів з проханням терміново повідомити про місця дислокації військ рф. Розвідку цікавить наступне:

Особливої уваги потребують працівників “Росатому”, інші  службовців та фахівців з рф. Управління розвідки просить повідомити їхні посади, ПІБ, адреси місця роботи та проживання, а також номери та марки транспортних засобів, якими вони пересуваються, та маршрути пересування. Контактний номер: (096) 310-11-26.

Вночі російські війська вдарили з «Градів» з окупованих сіл Іванівка та Водяне. Поліція фіксує злочини російських військ проти мирного населення Нікополя та району. Про ситуацію на Дніпропетровщині в цілому, читайте за посиланням.

Реклама

Альона Антонова