ЖИТТЯ

Вночі російські війська вдарили з “Градів” з окупованих сіл Іванівка та Водяне

Військові рф продовжують тероризувати мирне населення на тимчасово захоплених українських територіях. Росіяни не припиняють обстрілювати міста і села України. Під постійним ворожим вогнем знаходиться Нікопольщина. 

Загарбники ведуть вогонь із протилежного берега водосховища, з тимчасово окупованого Енергодара та прилеглих населених пунктів. Про це Інформатору стало відомо з офіційного Telegram-каналу «Енергоатома».

Вночі, 27 липня, російські війська гатили з “Градів” по Нікопольській громаді з території тимчасово окупованих сіл Іванівка та Водяне Запорізької області. Нагадаємо, ворог завдав близько 40 пострілів по Марганцю і прилеглих селах. Подробиці обстрілу – тут.

.

“Загарбники воюють з цивільним населенням не вперше. Вони регулярно обстрілюють Нікополь та інші населені пункти поблизу, використовуючи реактивні системи залпового вогню. Цього разу ворожий обстріл розпочався о 2:56 з боку Іванівки, та о 3:59 – з Водяного”, – йдеться у повідомленні.

Поліція фіксує злочини російських військ проти мирного населення Нікополя та району. Про ситуацію на Дніпропетровщині в цілому, читайте за посиланням.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас