ЖИТТЯ

Мешканців Нікополя та району попереджають про можливий обстріл з іншого берега

Мешканців Нікополя та району попереджають про небезпеку. На тому березі ворог готується до обстрілу з “Градів” або ствольної артилерії. Це може статися у будь-яку хвилину. 

Про це повідомив Євген Євтушенко, голова Нікопольської районної військової адміністрації, передає Інформатор.

Надійшло термінове попередження:

“Друзі, наші побратими партизани, які працюють на іншому березі водосховища, помітили рух військової техніки рф. Є підозра, що ворог розпочав підготовку до обстрілу прибережних територій нашого району з використанням РСЗВ або ствольної артилерії. Це може статись через тридцять хвилин, або декілька годин. Нажаль, ворог не попереджає про свої наміри”.

Жителів вищевказаних територій по можливості, просять уникати перебування на вулицях та знаходитись у приміщеннях. До прибережних територій відносяться населені пункти Мирівської, Червоногригорівської, Покровської ТГ, які знаходяться на березі Каховського водосховища. А також міста Нікополь і Марганець. В разі отримання додаткових повідомлень, Євтушенко обіцяє нас інформувати.

Мешканців окупованого Енергодару та околиць просять повідомляти все про ворога. Вночі російські війська вдарили з «Градів» з окупованих сіл Іванівка та Водяне.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас