ЖИТТЯ

Аромати яскравого літа 2022

Кожна пора року асоціюється з певними ароматами. Літо – це пригоди, і пахощі квіткових садів, і свіжість стиглих фруктів, і кисло-солодкі переливи ягід, і навіть чистий аромат білизни, що коливає вітер. Найкращі літні аромати обволікають легкістю і водночас силою морської хвилі, безтурботністю вітру та красою дарів природи.

Парфумери відомих модних брендів постаралися втілити все найкраще, з чим асоціюється літо, та додати освіжаючі мотиви, які добре грають на шкірі у тандемі з яскравими торканнями жаркого сонця.

Hermes

Французький модний будинок Hermes має колекцію лаконічних трендових ароматів, які надихають глибиною та водночас легкістю звучання. Витонченість квітів, іскристу свіжість фруктів та мускусно-дерев’яний шлейф ви зможете відчути, коли нанесете на шкіру есенцію для жінок під назвою Jour d’Hermes.  А якщо ви хочете відчути морський бриз, спробуйте фужерну акватичну композицію Hermes Eau Des Merveilles Bleu. Атмосфера венеціанської лагуни, оздобленої ніжними білими квітами, вмістилася в сонячному флаконі Un Jardin Sur La Lagune. Цей аромат підійде і жінкам і чоловікам, оскільки має універсальне і ультрамодне звучання.

Для чоловіків у колекції бренду є чуттєва та свіжа туалетна вода H24. Ця літня композиція — відображення сучасної людини, тісно пов’язаної одночасно зі світом природи та з технологіями. Шавлія, нарцис, скларен і палісандр — ось як звучить подих сучасності. Ще один лаконічний чоловічий аромат і, мабуть, найактуальніший цього літа – Terre d’Hermes Eau Givree, презентований у 2022 році. Лаконічне поєднання нот цитрону, спецій, ягід ялівцю, дерева та мінералів відображає гармонію між людиною та природою, силу стихії та чарівність лісом.

Clean

Американський екобренд елітної парфумерії повністю відображає свою назву. Чистота, природність, унікальність так можна охарактеризувати літні композиції Clean.

  • Для жінок: Rain, Blossom, Fresh Laundry.
  • Для чоловіків: Shower Fresh For Men.
  • Унісекс: Air, Cool Cotton.

Кожен парфум Clean створений із гармонії унікальних ароматів природи, оскільки саме вони є найціннішими. Ці ольфакторні шедеври натхненні чудовими краєвидами та стихіями, а також ароматами свіжовипраної білизни, яка медитативно хитається на вітрі.

Chanel

Парфумерія Chanel, як і маленька чорна сукня, завжди актуальна. Літні аромати культового бренду поєднують шарм класики та магнетичну привабливість сучасності. Квіткові композиції для жінок надають чуттєвості та одночасно рішучості. Chanel Chance Eau Tendre – ніжна есенція, втілення раптової зустрічі з близькою людиною, яка втягує в атмосферу літнього вечора, наповненого радістю та обіймами. А якщо вас більше надихає світанок та інтригуюча невідомість, зверніть увагу на Cristalle.

Ця яскрава квітково-шипрова композиція пронизана елегантністю та силою. Одеколон Allure Homme Sport – літня насолода та еліксир енергії для чоловіків, які люблять бути в русі. Його цитрусова свіжість посилюється пряним акордом перцю на фоні білого мускусу та нот кедра.

Chloé

Парфумерія Chloé втілює вишукану та романтичну атмосферу самого Парижа. Літні аромати бренду для жінок грають переливами багатогранних квіткових та зелених відтінків. Вершкове звучання троянди, ніжне пахощі магнолії, свіжість лічі та грейпфрута Chloé L’Eau підкорюють з перших нот, потім аромат стає глибоким і незабутнім завдяки елегантному шлейфу. Троянда є основним акцентом у ще одному літньому ароматі модного будинку, який так і називається – Roses. Він підкуповує природним і щирим звучанням, у якому немає жодної краплі штучного.

Сподіваємося, ця стаття допоможе вам визначитися з парфумом, який зробить ваше літо 2022 року більш радісним і створить навколо бажану атмосферу. Якщо вам складно зробити вибір, радимо скористатися тестерами або пробниками, адже їх склади зовсім не відрізняються від оригінальних композицій.

Партнерський матеріал

 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас