ЖИТТЯ

“З таких маленьких радощів й повинне складатися життя”: російський блогер Лебедєв заліз на дах Запорізької АЕС

10 липня окупанти вдалися до чергової провокації. Заради гарної пропагандистської картинки про безпечну роботу ЗАЕС у супроводі озброєних солдатів до блочного щита керування одного з енергоблоків атомної станції та до інших приміщень пропустили відомого російського блогера-пропагандиста із представником “Росатома”.

Про це Інформатору стало відомо з публікації скандального російского блогера артемія лебедєва.

Блогером-пропагандистом, якого окупанти привезли на екскурсію до ЗАЕС виявився відомий в росії дизайнер і блогер артемій лебедєв. На своїй сторінці в Instagram він опублікував фотографії зроблені на станції, додавши до них зухвалий пост.

Російський блогер Лебедєв заліз на дах Запорізької АЕС

Російський блогер Лебедєв заліз на дах Запорізької АЕС

“Привіт з даху 6-го енергоблоку Запорізької АЕС! Я люблю подорожувати і люблю відвідувати рідкісні та цікаві місця. Є в мене ще одна слабкість – люблю наср*ти на авторитет. Тут прямо супер-комбо – потрапити на атомну електростанцію (це завжди непросто) на території України, куди особистим указом Зеленського мені в’їзд заборонений з січня цього року ще на п’ять років. З таких маленьких радощів й повинне складатися життя”, – написав дизайнер-блогер-пропагандист.

Раніше ми повідомили про те, що через можливі обстріли берега Каховського водосховища жителів Нікополя та району просять обмежите перебування на вулицях. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас